SİNOP / AYANCIK - Aşağıköy İlkokulu

Aşağıköy İlkokulu

AŞAĞIKÖY KÖYÜ YUKARI MEVKİİ YUKARI KÜME EVLERİ NO 1 AYANCIK / SİNOP
Vizyon
Yaratıcı, uyumlu, sorunlara çözüm getirebilen, girişken, yurtsever, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi öğrenmiş bireylerin yetiştirildiği; üst öğrenime hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıklara önem veren, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan, düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak ve adalet bilinci yüksek; yaratıcı, yenilikçi, barışçı, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.
08:30-12:00 13:00-14:35
SOBA
İLÇE MERKEZİNDEN ÖZEL ARAÇLA GİDİLMEKTEDİR.
SERVİS YOKTUR
YUKARI KÜME EVLERİ NO:1 AŞAĞIKÖY AYANCIK SİNOP